a

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Huppareita yks kaks kolme!

Noniin. Nyt on huppareita/sverateita tehty Joka Tyypin Kaavakirjan hupparin ohjeella, kavennetulla sellaisella.. Lisäksi omaa piti muokata vähän enemmän kun oli miesten kaavalla tehty, että sain tarpeeksi ison ja tarpeeksi pituutta :)

Miehelle vastakkaisin värein kuin edellinen. Edelliseen verrattuna tämä myös onnistuin todella paljon paremmin. Ulkopuoli alkaa näyttää hyvältä, mutta sisuksien huolitteluun pitää keskittyä taas ensi kerralla vielä lisää.

Kankaat näihin taitaa olla pääasiassa Hannan kankaasta ja osa Hanhelista, josta tuli myös "iso" kasa ihania nauhoja noihin saumoihin ja muihin sellaisiin käytettäväksi. Runoratsu oin Selian käsialaa.Sellasia kolttuja tälläkertaa. Runoratsun meinaan vielä muuttaa huppariksi kun ei tuo oo noin kiva. Pöllöstä tykkään kovasti, hihoja piti lyhentää ja kaventaa paljon ja kyynärtaipeeseen tein parit laskokset että sain lyhennettyä kun en laiskuuttani jaksanut irrottaa enää resoreita ja sitten surautin vaan kapemmaksi. Nyt hyvä :)

Hairahduin ostamaan uusimman Ottobre lehden (3/2012) ja sieltä nyt muutamat kaavat pilkottuna jo kankaiksi asti. Nyt vain odotellaan, että poikanen käy unille ja sitten kaivan ompeluskoneen kaapistaan esille. Mukavaa sadepäivän puuhaa.

3 kommenttia:

 1. Ei pöllömpi tuo pöllöhuppari. ;)
  Kelpais kyllä mullekkin. :)

  VastaaPoista
 2. Nuo hupparit on IHANIA, etenkin toi Pöllö-huppari!! Tekisitkö mulle tilauksesta hupparin (maksan tietty vaivanpalkkaa)??

  t. Terhi L. (se siskosesi kaveri)

  VastaaPoista
 3. Pöllömpi pöllöhuppari :D

  No toki mie teen Terhi! :)
  Saisimpa aikaseks tuon saumurin laitella kuntoon niin tulos hyvää jälkeä :)
  Mie pistän siulle viestiä vaikka FBn kautta :)

  VastaaPoista