a

torstai 28. kesäkuuta 2012

Karppisokeria ja pastaa

Tilasin YesDeliltä karppisokeria sekä pastaa. Kallista, mutta Mutku Mie Haluan kokeilla!  26.6. tilasin ja tänään 28.päivä tulivat! Nopeaa!

Tässäpä sitten se suuri kysymys että maksaako kalliimpaa hintaa ruuasta ja terveydestään mieluummin kuin niistä lääkkeistä jotka luultavasti nokan eteen työnnetään kun terveys pettää. Sinällään tyhmä kysymys... Muttaku tuo tavan makarooni on niin halpaa, että sillä kätevästi ruokkii koko perheen halvalla ja hankkii siinä pöhnäistä oloa.


Mää tiiä sannoo meneekö tää miun terveysintoilu yhtä nopeasti ohi kuin ennenkin. Se nähtäväksi jää. Laskeskelin, että aiemmin terveellinen elämä on alkanu n.6kertaa kuussa. Olisko nyt sen yhden ainoan kerran aika?


 

3 kommenttia:

 1. Tuosta terveellisestä yrittämisestä en tiedä,mutta ihana lehmämuki sulla. :)

  VastaaPoista
 2. Itse en ole jaksanut innostua noista "karppi"tuotteista kun tuntuu nykyisellään että kaikkeen pistetään sana "karppi" eteen että saadaan niistä myyvempiä. Itselleni nuo YesDelin pastat eivät sovi kun niissä on gluteenia - jos pastaa tekee mieli niin ostan joko gluteenittomia vastaavia tai sitten sävellän kesäkurpitsasta "nauhapastaa". Makeutukseen käytän itse nestemäistä vaniljanmakuista steviaa tai xylitolia - tosin olen huomannut että näin kolmen kuukauden karppauksen jälkeen sellaista todella makeaa tekee hyvin, hyvin harvoin mieli :D Jopa tavalliset marjat tuntuvat nykyään todella makeilta ilman makeutusta!

  VastaaPoista
 3. Totta turiset! ..ja tuntuu että kaikki vähähiilarisuus luokitellaan nykyään karppaukseksi :) Itse en todellakaan luokittele itseäni minkään luokan karppaajaksi vaan ---epätoivoiseksi yritykseksi vähentää hiilareita ja käyttämällä apunaan karppiohjeita--- :D

  Pastoja voisin hankkia jatkossakin, mutta tuo sokeri taisi jäädä kertakokeiluksi :)

  Miulla sokeririippuvuus on sen verran vahva, että tuottaa näköjään hankaluutta erota siitä. TOSIN se on vähentynyt huomattavasti :)

  VastaaPoista