a

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Hetki aikaa itselle

NYT!
Mie haluan istahtaa (kun Poikanen on unilla, IsiMies töissä) ja tehdä postauksen ilman kiirettä. Pirkka tarjous jäätelön ja halvan kaakoajauheen kanssa. Kiitos.

Nonni. Elikkäs makkari on nyt saanut uuden värin :)
Salamalla ja ilman.
Nää nyt ei oikein anna mitään järkevää kuvaa tuosta väristä.
Mut se on tollanen suht vaalea ja mie nään siinä harmaata ja vähän vivolettia. Huomenna sänky takas ja listoja kiinni. Jospa sitten sais parempia kuvia otettua. Taitelija Ässää odotellen tekemään taikojaan :D
Taiteilija Äs teki Mutkutin logolle taustan ja mukava facebookin kaveripiiri autto minuu (lähes yksimielisesti) valitsemaan kymmenestä fonttivaihtoehdosta tämän! Mie tykkään, entäs työ? 
Erän luontoihmisystäväiseni näkee siinä kampelan. 
Taiteilija S:ltä voi siis kysellä musteläiskätesteihin maalauksia ;)

Sit mie käin tänään kierrätyskeskuksessa kattomassa löytyykö pitsiverhoja Saiput-Pussukoihin. Löytyhän niitä. Kolme kappaletta :)
Ne lähtee pesulle Allergo Plus aineella. 
Hyvä aine! 
Sitä saa myös kokeilla ilmatteeks! (tämä ei ole maksettu mainos).
44€/8kg ja meillä 3 henkeä + kestovaippapyykki niin kesti 9kk! :)
Käy kaikelle pyykille myös villa ja silkki. Uuden pakkauksen mukana saa aina koneenpuhdistajan ja pesuntehostajaa. Eikä kone haise. Niinku noilla marketin aineilla meillä helposti alko käryämään. Lisäks ku siin ei ole sitä zeoliittimössöä niin vaatteet kestää kirkkaampina ja musta pysyy mustana :)

Takaisin kirppistelyyn. Siel oli kerranki miun kokoset korkkarit 3,50€ niin ne piti ottaa mukaan. En kyllä tiiä millon mie niitä käyttäsin. Mut ompahan naisellisia tarpeita saatu hiljennettyä taas hetkeksi. Ihanat verhotkin lähti matkaan. Mie otanki niistä kuvan heti ja laitan sen vielä tänne :)

Tarttuhan sieltä tollanen pikkunen pitsiliinaki.
Se tulloo käyttöön vasta ens jouluksi :)
Sitten taas takas Saiput-Pussukoihin.
Löysin omista varastoista vielä yhden pitsiverhon ja surauttelin sen nettikauppaan. Niistä tässä huono kuva :)
Mutkutista vielä sen verran, että nyt alkaa etiketit hahmottumaan ja mustekasetti on varmaan huomenissa postissa joten pakkauspuuhiin päästään vihdoin kunnolla! :) Sellofaanipussit tulikin jo näytesaippuoita ja Manskutteja varten. Rasioita kun ei sopivan kokosia Manskuteille löytynyt, mutta nuo pussukat on JUST täydelliset! Mie oon niiin innoissani!
Kolme toripäivääkin oon jo varannut! :) Bloggailu jäänytkin sen puoleen vähemmälle. Jokapäiväiset blogikierrotkin on jääny aina iltaan vaikka normaalisti ne het aamukaffen kanssa lukasen... Josta tulikin mieleeni, että lähden "julkaise" napin painalluksen jälkeen tämän päivän kierrolle. Vai kävinkö jo aamulla? EMMIE MUISTA :D


Taidan käydä ylikierroksilla, joten lähden sinne kierrokselle ja sitten jos alkas rauhottumaan, että unikin tulisi tän vuorokaudan puolella :D

12 kommenttia:

 1. Ihanasti oot pistänny hösseliksi! :)

  VastaaPoista
 2. Mihin torille voi tulla moikkaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joutsenon kevätmarkkinat, imatralla pääsiäistori ja kesänavaus! :)

   Poista
 3. hyviä löytöjä tehnä..ja seinäkin näyttää oikein hyvälle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinä näytti hyvältä, kunnes laitettiin kaappia takas paikalleen.. yläkaappi ei ollukkaan niin hyvin kiinni alakaapissa kun ajateltiin ja ISO lommo seinään kun se tuli rytinällä alas. Nooooh. Nyt on pakkelia ja maalia taas pinnassa :)

   Poista
 4. Kivoja löytöjä! Nuo pitsipussit on hyvännäköisiä. Ja logo on hieno! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne jäikin vielä vaikka mitä :)
   Jospa tänään uusiksi ;)

   Poista
 5. Ihailtavaa, miten jotkut osaavat löytää kirppiksiltä kaikkea ihanaa. Tuota maalaushommaa odottelen myös meille. <3 Onnenpotku kauppiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun sisko on ihan ilmiömäinen kirppitelijä. Hää on miun idoli :D
   Kiitos :)

   Poista
 6. Hyvä ja rauhallinen väri makkarissa, pidin siitä hyvin paljon sillä en ymmärrä ihmisiä joiden on pakko tällätä jotain vauvanpaskan ruskeata makkariin. Muutenkin näyt olleen ahkera kaikkine hankintoinesi ja menoinesi eli ei voi sanoa etteikö naisessa virtaa olisi :D

  VastaaPoista
 7. :D Mie edellisessä makkarirempassani tein vähän turhan rohkeita maalivalintoja niin nyt halus "vähän" hillitymmän värin seinään :D
  Toivottavasti miun meno jatkuu yhtä virkeänä :)

  VastaaPoista