a

maanantai 7. tammikuuta 2013

Man vs food

Man vs food ohjelmassa tekivät kerran sellasen leivän, että sinne tuli väliin ranskiksetkin. Se näytti hyvältä! Joten tässä meidän oma versio :)

Johon ei tullut ranskiksia.
Tomaattii, kurkkuu, cheddarii, itetehty jauhelihapihvi, pekonia, isännälle salamia sekä etikka-sokeri höysteistä kaalisalaattia niinku ohjelmassa :)
Litistettynä ja käärästäny kahteen ranskanleipäviipaleeseen.

Majoneesia yritin tehä ite, mut se ei onnistunu :(

Pon apetiitti!


Tähän "jätskiin" tuli 4dl kermaa, 250g maustamatonta rahkaa, hunajaa ja litran verran jäisiä mustikoita. Kun rahka-kerma seos on valmis niin sekoitetaan mustikat joukkoon, annetaan hetken olla ja sitten sekoitetaan vatkaimella hyvin :) Iltapalaa koko perheelle ja aamuksi jäi vielä aamupalalle jäljelle :)

8 kommenttia:

 1. miten ei ole käyny mielen vieressäkään käyttää ranskanleipää omatekosissa hamppareissa. Minähän aina orjallisesti paistan itte sänmpylä siemenillä koska "ei muka muunlainen leipä" ole yhtä lähellä sitä oikeeta hampparisämpylää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei miullakaan! Vasta tuota Man vs food jaksoa kattoessa tajusin, että sama höttöleipä, eri muoto :D

   Poista
 2. Komppaan mehtäemäntää ja sanon, että ei ole tullut ranskis mieleen. Täytyy kokeilla :) Missä suhteessa sitä sokeria ja etikkaa tuli ja sekoitettinko se vaan sinne kaaliin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie laitoin "hyppysellisen" kumpaakin ja sinne kaalin sekaan vaan :)

   Poista
 3. Nam! Näyttääpäs hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Tosi herkun näköistä! Miksi ihmeessä majoneesi ei onnistunut? Kai sä saippuantekijänä teit sen sauvasekoittimella? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietty :D (firmalla on muuten ihan oma sekotin ;))
   Vielä googletin "helppo majoneesi", mutta nyt ei ollu tällä tytöllä tähdet kohdallaan! :P

   Poista