a

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Vhh sämpylöitä ja vaippoja.

Tuli leivänhimo kun miehelle ostettu kauraleipä tuoksui ihan mielettömän hyvältä! Surffailemaan siis. Päädyin sekottamaan tälläisen sotkun löytämieni ohjeiden kesken:

½ purkki rahkaa
3 munaa
½ dl soijajauhoa
½ dl kookosjauhoa

(½ vehnälesettä hetken mielijohteesta)
1 dl juustoraastetta
suolaa

leivinjauhetta


Uuniin 225 astetta ja 15-20 minKuten aikaleimasta huomaa olivat vajaa 20 min uunissa ;)
Hyviä ja kuohkeita :)
PLUS tuo kookos taitaa tehdä miulle sen että ei uppoa kovin hyvin.
Siis hyviä olivat, kuohkeita ja niin eespäin.. Mutta joku siinä kookoksessa on, että tökkää helposti. No... eipähän tule syötyä niin paljon ;)Sitten kestovaippoihin.
Kierrätysvaippoihin.
Sain anoppilasta ison kassin vanhoja pyyhkeitä, jotka sitten leikkelin kivojen päälikankaiden kanssa imuiksi. Osa lähtee Siskoselle.. osan taidan laittaa kiertoon kun ei noita oikeastaan Poikaselle tarvitse lisää. Olipahan mukavaa sadepäivän puuhaa :) PAITSI se ärsyttävä saumurinrutale ei tee yhteistyötä! Vika selvästi miussa,  mutta ku ei osaa niin ei osaa. Noh. Onneksi Brother on aika yhteistyökykyinen.


Tässä satoa.
+ yhteen "alustaan" pistin imsevimse NB kokoisen flaneten ja tadaa! siitä tuli M/L kokoinen vaippa! Kierrätystä, kierrätystä. Noita flanetteja kun on niin älyttömästi liikkeellä, että joutavat hyvin kiertoon. Suurinosa noista imujenkin päälikankaista on kirpparilta tai muuten kierrätettyjä.


Sydämet 2x taitto. Ruskeat M ja oranssit L
Satukaupunki 3x taittuva M/L kokoinen riippuu miten päin taittaa :)


Tiimoja ja yksi taitto :) Onnistuneempia ja muotopuolia...


Kanttia ja kuvaa piristämään :)
Mitäs sitten tekis?
Alkaa inspis kyllä taas laantumaan ompelusten suhteen. Mustikkaan tekis mieli kunhan tuli vähän parempi keli. Tänään käytiin sadetta uhmaten ulkoilemassa. Mie sateenvarjon alla ja poikanen välikausihaalarissa mennä viipotti sateesta välittämättä. Voi sitä intoa lätäköistä! Leikkipuistossakin käytiin ja muuten "vesiliukumäki" luistaa hurjan hyvin. Ruokakin maistu pojalle paremmin kuin moneen päivään kun pääsi ulos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti