a

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Mutsikka-mansikkakakku VHH

Tämä valmistui jo viikko sitten, nyt vasta kerkeää bloggamaan :)
Kuvat kännykällä joten antakkee anteeksi kuvanlaatu!

Karppaus.infosta taas etsin kakkupohja ohjetta ja päädyin näin ihanan yksinkertaiseen versioon


Huoneenlämpöiset ainekset!

4 kananmunaa
100g tuorejuustoa (maustamaton)
1 tl leivinjauhetta
Makeutta mielen mukaan


Ensiksi valkuaiset vaahdoksi, sitten keltuaiset. Vaahdotettuihin keltuaisiin lisätään makeus, juusto ja leivinjauhe. Sitten vaahdot sekaisin ja pellille! Uuniin n.10.15min kunnes kauniin ruskea.

Tein tähän kakkuun kaksi pohjaa. Toisen makeutin stevialla ja toisen karppisokerilla. Leikkasin kummastakin pellillisestä yhdet ympyrät jotka käytin pohjaan ja kanteen. Ne pikkusälät menee kivasti piiloon keskimmäisiin kerroksiin.

Kermavaahtoa (tässä tapauksessa valion laktoositon) joka menee miun mielestä ilman makeutustakin. Marjoja RUNSAALLA KÄDELLÄ! :)


Juku että oli hyvää!



Tämä yrittää näyttää sellaselta "huolettomalta" kakulta
joita nyt tuppaa lehdissä ja sen sellaisissa näkymään ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti