Kinkku-Pekonipiiras
(Pellillinen)
Leipastu Siskosen poitsun nimiäisiin.
Pohja
300g Voita
5dl jauhoja
3 rkl kylmää vettä
Täyte
400g Palvikinkkua
2 pkt Pekonia
1 prk Tuorejuustoa - aurinkokuivattu
3 Kananmunaa
1rkl Kuivattua persiljaa + pinnalle ripotellen lissää
1tl Mustapippuria
n. 250g purjoa
160g Juustoraastetta
2dl Kermaa
1pkt mozzarellaa
(Pellillinen)
Leipastu Siskosen poitsun nimiäisiin.
Pohja
300g Voita
5dl jauhoja
3 rkl kylmää vettä
Täyte
400g Palvikinkkua
2 pkt Pekonia
1 prk Tuorejuustoa - aurinkokuivattu
3 Kananmunaa
1rkl Kuivattua persiljaa + pinnalle ripotellen lissää
1tl Mustapippuria
n. 250g purjoa
160g Juustoraastetta
2dl Kermaa
1pkt mozzarellaa
Tee suurinpiirtein näin: Nypi Perään kylmä vesi. Tai ennen? Mie laitoin vikana. Ja taas sekasin... sitten |
Niistä siten kivasti pehmenee koostumus ja voimakkuus.
Sekoita muut aineksee, sekoita vielä purjot ja pekonit perään.
Sitten tietty vielä pellille tämä seos. (varmaan arvasittekin)
_______
200 asteiseen uuniin
ENSIN alahalle, jotta pohja rapsakoituu
Sitten siirrä ylemmäs. Vaikka 15min jälkeen.
Pidä vielä 20-30min uunista riippuen.
Mie otin aina välillä pois ja kattelin onko valmis.
Jos ei päältä saa väriä tarpeeksi niin napsauta uuni
vielä hetkeksi grillivastukselle äläkä lähde suihkuun.
Nauti
Kiitti ohjeesta, vaikuttaa siltä että pitää kokeilla jossain vaiheessa :)
VastaaPoistaVOI NAM! :-) Herkullinen ohje!! :-)
VastaaPoistaEi muutaku testiin :) Vaikka vaan puolikkaalla ohjeella jos ei oo koko sukua ruokittavana :D
VastaaPoista