a

maanantai 8. lokakuuta 2012

Kolmenkympin arvonta!

Kolmekymmentä lukijaa! On arvonnan aika! :)
Tervetuloa uusille!
Erikoiskiitos Taolle, joka oli se kolmaskymmenes joka mahdollisti arvonnan starttaamisen!

Muokkaus!

Kolmenkympin arvonta muuttui viidenkympin arvonnaksi!

Kaikki neljä sydäntä arvotaan ja vielä viides extrajuttu, joka on vielä miullekkin arvoitus! :)

Vielä pari päivää aikaa osallistua!




Olen puuhaillut tälläisiä sydämmiä joulukoristeiksi (miksei näitä nyt vois muullonki pitää) ja annankin nyt teille vapauden valita minkä näistä ottaisitte jos arpaonni suosii :)

 
Säännöjäkin pitänee laatia.
Olkoon ne nämä tutut blogiarpajais säädökset.
Haluan kuitenkin jotain teiltäkin :)
Kertokaa mitä teidän huushollin jouluvalmisteluihin kuuluu ja milloin ne aloitatte?

 
1. arpa kommentoimalla tähän viestiin minkä näistä haluaisit ja vastaamlla kysymykseen!
(anonyymit laittaa erottuvan nimimerkin ja toimivan sähköpostiosoitteen! Jos ei halua julkistaa sitä niin pistäkää postia mutkumiehaluun(at)gmail.com)

2. kun olet lukija (liittyä voi nyttenkin)
3. kun linkität/ilmoitat blogissasi tai vaikka facebookissa :)

Arvonta alkaa NYT! ...ja päättyy 31.10. klo 21.00

Itsellä tämä joulu on pitkästä aikaa jotenkin paljon enemmän odotettu. Nyt ei ole "valmista pöytää" niinkuin parina viimejouluna on sattumalta ollut. Toissajouluna kotiuduttiin synnäriltä 22.12. (kun siellä oli vajaa pari viikkoa vietetty) ja jouluruuat koostuivat muiden kotiinkantamista ruuista ja hätäisesti koristellusta joulukuusesta. (nimittäin kävin aatonaattona ostamassa (ekalla "omalla ajalla" ne joulukoristeet :) Tiimariin oli matkaa huimat 300m suuntaansa! Jeejee :D ..ja arvatkaa mitä! Unohdin ostaa tähden! Se on nyt tämän vuoden hankinta tai askartelu listalla :)
Viimevuoden jouluna sitten laskeuduttiin lentokoneella häämatkalta aatonaattona klo 23 HelsinkiVantaalle ja jouluaattoaamuna sitten silmät ristissä Vantaalta ajeltiin taas valmiiseen pöytään. Nyt haluan tehä jottain itekki! Ja maistan taas uusia jouluruokia! Oon jo niin iso tyttö että en ennää kehtaa kiukuta itselleni makaroonilaatikkoa perinteisten joululaatikoiden korvaajaksi! :D


Jaadadaada! Olen puhunut.
Muistakaa kertoa monella arvalla olette mukana!





Muistuttelen vielä Kylpevän Kirahvin antamasta alekoodista.
Käykäähän kurkkaamaan valikoimaa! :)

77 kommenttia:

  1. 2 arvalla ja 2. sydän on kaikista kaunein :D
    Iloista syksyä sulle!

    VastaaPoista
  2. Ahneena kolmella arvalla mukana numeron kahden perässä. (Nää on ihan älyttömän upeita kaikki mutta se on suosikki.) Mää olen vähän ehkä aloittanut jo jouluvalmisteluja, koska mää olen saanut sun blogista herätyksen, että joulu on tuloillaan. Eli ideaa pukkaa mutta en ole vielä mitään tehnyt =) Meillä tärkeä jouluvalmistelu on, kun törsään törkykalliisiin karkkikaupan konvehteihin ja siippa kätkee ne aattoa varten. Sitten mää etsin ne ja syön. Tarviiko mainita, että ennen aattoa.... Sitten me tehdään se ostosreissu uudestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa :D Ja voi ei, miten niitä raaskii ostaa!? Ne tosiaan on ökykalliita! Mutta... Joulu on kerran vuodessa vaaaan ♫

      Poista
  3. Mää nappasen tuon yläkuvan mukaani blogiin, mutta ei varmaan haittaa.

    VastaaPoista
  4. Tuo 4 on minun makuuni, vaikka kaikki ovat kauniita ja niin jouluisia. Jouluvalmistelut ovat mulla aika pienet enkä hössötä yhtään. Lahjoja meillä ei ostella enää, mä annan lahjoja pitkin vuotta, joten joulu on minulle ja läheisille rauhoittumisen, yhdessäolon ja hyvän ruuan juhla. Kaikki perinteiset jouluruuat pitää olla pöydässä. Ja jos eivät muut laula joululauluja niin minä teen sen muidenkin edestä.
    Mä taidan olla kolmella mukana, linkki blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin lahjat taidetaan vaihtaa jo aikaisemmin, lapsia ja kummimuksuja lukuunottamatta :) Nyt perheen arvostus on omalla kohdalla noussut niiiin paljon, että senkin puoleen odotan tätä joulua hurjasti :)

      Poista
  5. Olen yhdellä arvalla mukana. Erityisesti nro 2 näyttää kivalle. Jouluvalmisteluihin kuuluu siivoaminen ja valojen lisäily; kaikenlaiset koristeet kuuluvat sitten vasta ihan joulunaluspäiviin. Lahjoja pyritään hankkimaan ja miettimään pitkin vuotta, jottei tarvitse paniikissa painua pitkin kaupunkia ruuhkassa ja kiireessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valojen lisäily kuulostaa hyvältä :) Siihen taidan itsekkin pyrkiä :)

      Poista
  6. 3 arvalla mukaan yrittämään sydäntä nro 3. :D
    Onnea lukijamäärästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolme, kolme! :D Ja kiitos :)
      Mitäs Sannan jouluvalmisteluihin kuuluu? :)

      Poista
  7. Kahdella arvalla ja oma suosikki sydämeni on numero 4.
    Lyhyesti jouluvalmisteluista. Ne on aloitettu jo askartelulla ja valojen laitolla. Koristeet ja valot vaan lisääntyy joulua kohden. Sit leipominen tietenkin kuuluu valmisteluihin. :)
    Se nyt oli arvattavissa, kun mun herkuttelu himon tietää. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioi, leipomisjuttuja on pakko katella vasta lähmpänä :D Muuten teen testiversioita ja syön ne. Luultavasti yksin.

      Poista
  8. 2 arvalla osallistun.

    Itsenäisyyspäivänä leivotaan pipareita, kortit lähetetään yleemsä myöhässä, lahjapaketit lähtee liikkeelle viimeisenä mähdollisenä päivänä. Joulukoristeet laitetaan vasta jouluaaton aattona. En hirveän jouluihminen ole, ilman lapsia jäis varmaan viettämättä! ;o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla tuo muksu on nyt laukaissut taas tän jouluvietin :)
      Lomittaja aikana vietin joulut tiukasti navetassa kun joulutöille ei paljon innokkaita ollut :)

      Poista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Eipä mitään ihmeellistä siivousta, koristeiden/valojen laittoa, leivontaa, lahjojen paketointia ja tietenkin kuusen haku metsästä.

    Jouluvalmistelut on jo aloitettu, kynttilöitä poltetaan ja piemeänajan valot on asennettu. Kahdella arvalla mukana, numero 2 sydän mieluisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kuusen haku on kyllä ihana juttu :) Nyt muutama vuosi jäänyt väliin. Tänä jouluna siihenkin siis korjaus!

      Poista
  11. kiitos erityiskiitoksistä =D kahdella arvalla mukana =) jouluvalmistelut alkaa ensimmäisenä adventtina, muutama joululaulu, kynttilän valo, lämmintä glögiä ja ensimmäiset tortut ja piparit <3 siitä sitten pikkuhiljaa koristeita ympäri taloa. Epätoivosia yrityksiä saada otettua kuva joulukortteihin.. viime jouluna 4 koiraa ja pikkuse yli vuoden ikäne muksu oli aika mahdoton yhistelmä =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä :)
      Glögi ja tortut. Nam! Sekä piparitaikina. Mutta se naunitaan raakana :D
      Kuulostaa kyllä siltä, että valokuvaus oli haasteellinen homma :D

      Poista
  12. ainiin ja nelonen on sydämistä hienoin, meil on joulutabletit samanlailla kultakirjailtuja

    VastaaPoista
  13. Niin mukana kolmella arvalla. (en edelleenkään tajua miksi minua ei näy sun lukija listassa vaikka olen kaksi kertaa itteni sinne tellänny. Nyt se kuitenkin onnistu). Meikäläisen jouluhan on jo alkanu. suurin osa lahjoista on ostettu ja tehdas pyörii koko ajan. hitaasti ja varmasti. Koristeitakin olen jo laitellunna paikoilleen.joitakin hitusen jouluuntuvia juttuja. Kakksoen ottasin mielelläni meidän keittiöön..kiiiitos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt näkyy ainakin :)
      Välillä saap olla kyllä tarkkana noissa. Miullaki pari blogia joihin olin luullu klikkautuvani meinas hävitä kun ei tuo lukijapaneeli meinannut haluta minnuu lukijaksi :D

      Poista
    2. ihmeellistä..eilen olin lukijasi..tänään taas en!kohta lähtee ärrimurrikirje menee bloggerin ylläpidolle!!! *murrrrrrr*

      Poista
    3. Lisäsit ittes vissiin taas? Nimittäin nyt näkyy. Ompas bloggeri kenkku :(

      Poista
  14. Kolmella arvalla mukana :)
    Vaikea valinta 2 tai 4 väliltä... hmm.. pohditaan.. :)
    Jouluvalmistelut ovat ihan hakoteillä, tyttö ja kaksi viikkoinen poika vievät ajan ja ajatukset. olen kylläkin sen verta joulua miettinyt että mitä tarvittaisiin mieheni kanssa joulupukilta, uusi imuri ja moccamaster kuuluu tuohon listaan :) Glögiäkin teki mieli, ostin kaappiin kun kauppojen valikoimaan oli ilmestynyt, mutta siellä se on korkkaamattomana vielä...
    Kyllä se joulu meillekin tulee <3 viim joulukuussa stressin kera;) hih :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä kerkee vielä sitten sumplimaan jos arpa kolahtaa :)
      Onnea pienestä pojasta <3
      Toivottavasti pukki tuo lahjat :)

      Poista
  15. 3 mukana ja haluaisin 2,3 jaa jaa jaa Jouluhan on jo alkanut kun kerran piparkakkutalokin on jo esillä :))

    VastaaPoista
  16. Kolmella mukaan! =) Joulunlaittamisen olen aloittanut perinteisesti ekana adventtina, mutta tänä vuonna mä aion ottaa varaslähdön, ihan vaikka heti! Syy löytyi tuolta sunkin listalta, nimittäin viime joulun alla meille odotettiin syntyväksi vauvaa ja se vei ansaitusti sen suurimman huomion. Kyllä mä joulua silti laitoin, mutta jotenkin se joulunaika ja jouluvalmisteluista nauttiminen jäi liian vähäiseksi, koska mä oikeesti tykkään siitä. Meillä oli lisäksi viime jouluna tupa täynnä väkeä ja se oli ehkä hiukan liikaa sen uunituoreen nyytin kanssa (eritoten kun tämä kyseinen vierasjoukko ei pahemmin jouluvalmisteluapuja tarjonnut), joten tänä jouluna taidetaan viettää joulua ihan vaan perheen kesken ja passataan vain toinen toistamme. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja siis valmisteluihin kuuluu kaikki perinteiset koristelut, jouluverhot, valot ja muut vimpan päälle ja lapsille adventtikalenterit, piparinpaistot ja joulutortut. Ja ITSE TEHTY perinteinen jouluruoka sekä kinkku. Joulukuusi meillä on perinteisesti muovia ja se pystytetään aatonaattona, mut se on 80-luvulta, että se on tässä vaiheessa elinkaartaan jo ihan ekologinen vaihtoehto. ;)

      Poista
    2. Näiden parin joulun takia mieki vissii oon niin täpinöissäni joulusta :) Tänä jouluna otetaan sitten "menetetty" takas! :)
      Jouluverhoihin ajattelin panostaa vasta alennusmyyntien alettua. Perintöverhoilla mennään sinne asti :D

      No joo, ehkä se kuusi on just ja just jo ekolokisoitunu :D

      Poista
  17. Ei sitä varsinaiseksi jouluvalmisteluiksi varmaan voi kutsua, mutta kyllä koti jo valmistautuu talvikauteen, eli kynttilöitä, lyhtyjä, valosarjoja, huopia, vilttejä, täkkejä lisääntyy kaikkialle. Yleisväritys tummenee.. Käsitöitä tulee tehtyä, osa päätyy joululahjoiksi, osa jonnekin ihan muualle...
    Olen yhdellä mukana arvonnassa. Eniten miellyttää sydän nro 2.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mukavalta oli sitten syys tai jouluvalmisteluja :)

      Poista
  18. Kiva kun kävit osallistumassa arvontaani, niin löysin sinun arvontasi. Osallistun kahdella arvalla (kommentti ja linkitys). Nro 2 on mun suosikki. Ensimmäisiin jouluvalmisteluihini kuuluu torttujen leipomista yleensä jo hyvissä ajoin loppusyksystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torttu ja glögikausi on kyllä hyvä startata jo hyvissä ajoin! :)
      Ei tuu sitten jouluna ahmittua liikaa kun on jo vähän saanut makua ennestään :)

      Poista
  19. Kolmella arvalla mukana =)
    Mainos: http://univiidakko.blogspot.fi/2012/10/mutkumiehaluun-blogi-arpoo.html

    Meidän jouluvalmistelut alkaa varmasti ensinnäkin liian myöhään ;D
    Lahjojen ostelua, ruokien haalimista. Viime vuonna isäntä lähti lapsen kans kyläilyreissulle, että sain rauhassa siivota talon - sitä toivon tänäkin vuonna! Joulukuusi meillä on ollut muovinen, jokohan tänä vuonna saadaan oikea?!
    Torttuja ja pipareita leivon valmistaikinoista. Jouluverhot vaihdan olohuoneeseen ja keittiöön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kakkonen on mun suosikki =)

      Poista
    2. No teillä on niiiin paljon muutakin puuhaa, että uskon valmistelujen jäävän vähän viimetippaan :D

      Poista
  20. Osallistutaan :)

    Olen aloittanut jouluvalmistelut ostamalla muutamia lahjoja ja yhdet glogitkin on miehen kanssa jo juotu :)

    Nelonen on mielestäni ehkä nätein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvissä ajoin liikkeellä siis :)
      Kerrotko vielä monella arvalla osallistut? :)

      Poista
  21. Yhdellä arvalla mukana. Ihana uusi blogituttavuus.

    Meillä alkaa jouluvalmistelut lukemalla tuoreita joululehtiä lokakuun alussa. Samoihin aikoihin olen alkanut suunnitella lahjaostoksia. Kenelle ja mitä.

    Ensimmäinen joulu pienen perheen kesken ja siis eka joulu Englannissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana tuttavuus myös sie blogeines :)
      Pitää vaan klikkautua siulle omalla koneella lukijaksi :)
      Englantiin oon pitkän aikaa halunnut päästä. Se oli meillä häämatkakohde listana, mutta rooma vei sittenkin voiton :)

      Poista
  22. Löysin tänne Bikken kautta... oivallisia ohjeita saippoille ;)

    Nelonen olis mun mieleen.
    - Meillä on jouluina aina joku "teema" (yleensä väreillä ja sen mukaan muuta, niinku kerran oli vihree ja punanen, ni oli punanen pöytäliina, parikyt-senttisiä kuusia pöydän keskellä ja pikkulahjoja kuusien alla kera tonttujen). Se teema valkenee pari viikkoa ennen joulua ja asettelu sit aaton aattona... kun kuusikin tuodaan tupaan lämpeemään.
    Muuten joulu tulee jo aikasin (töiden merkeissä, kauppaan kaikki joulujutut esille).

    Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavata kun löysit :)
      Pitääkin suunnata vastavierailulle kattelee 2011 loppuvuoden joulujuttujasi :)

      Poista
  23. Minäkin tänne vasta löysin mutta kivalta blogilta vaikutta :) Osallistun kahdella arvalla, suosikki sydämeni on nro1.

    Meille on nyt tulossa se joulu milloin minä en järjestä! Tapana on ollut että sisarukset ja äitimme ja milloin ketä muutakin, ja kaikki puolisoineen, kokoonnumme jonnekin ja kolme viimeistä joulua ollaan oltu meillä. Nyt en jaksa, jo ihan siksikin että talossa on vastasyntynyt, siis kolmen edellisen lisäksi.

    Joo no kyllähän kaikkee tulee silti laiteltuu ja askarreltuu, koristeita ja kortteja. Lahjat saan ehkä hommailtuu viikko ennen aattoa, no ainakaan vielä ei ole kiire :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) .. ja onnea tuoreesti tulokkaasta!
      Meilläkin yleensä kokoonnutaan johonkin perheen kanssa :)
      Joulukortit. Lähettäisköhän niitä. Oon joka vuosi meinannut ja sitten todellut että empähän jaksa :D

      Poista
  24. Ihanaa Mutku. Nyt virallinen seurakuntalaisesi ja kahdella arvalla mukana. Mukavia jatkoa sinulle ja minulle lukijanasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kun tulit mutkuilemaan :)
      Mitäpä Eiskun jouluvalmisteluihin kuuluu? :)

      Poista
  25. Kahdella arvalla mukana :) Silmää eniten miellytti 3 & 4.

    Meillä jouluvalmistelut alkaa yleensä Marraskuun paikkeilla. Paikkoja puunaillaan puhtaammaksi, verhot vaihdetaan "joulunsävyihin", samoiten keittiönpöydän tabletit vaihtuu pitkään punaiseen kaitaliinaan :) Lisäksi kynttilämäärä vähintäänkin tuplaantuu, kyntteliköt ikkunaan ja lyhdyt ulos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miun pitäs jostain kans keksiä jouluhtavia juttuja sisustukseen, mutta eiköhän tän hetkisellä tuunaus ja askartelu innolla jottain synny :)..toivottavasti ei tuu vaan puuhailuähkyä :D

      Poista
  26. Kauniita sydämiä! Olen mukana kahdella arvalla ja sydän numero 2 kiinnostaa eniten. Linkki tulossa blogiini huomenna! :)

    Meillä aletaan jouluvalmistelut heti kun kehdataan. :) Eli sitten kun naapurillakin on jouluvalot. ;) Yleensä aloitan ennen joulukuuta jo, sillä olemme aina joulukuun ekan viikon Hollannissa viettämässä siellä perinteistä Sinterklaas-juhlaa. On sitten kiva kotiutua sieltä kun kotona on jo kuusi koristeltu ja jouluvalot ikkunassa. Kotona laitan (muovi..)kuusen ja koristeet ja muuta kivaa jouluesinettä esille, vaikka varsinaisen aaton ja pyhät vietämmekin yleensä isäni luona. Yhteiseen pöytään teen aina jouluaaton kahvihetken leipomukset, eli yleensä maustekakun, jouluhalon tai vastaavan. Joululahjavalmistelut ovat jo hyvässä käynnissä, koska neulon suurimman osan lahjoista tänäkin jouluna. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tämän täytyy turvautua googlen apuun Sunterklaas -juhlan tiimoilta.. --- ..ja näin tiedän mistä puhutaan :D Muovikuusi on siitä kiitoliinen, että ei karise nakuksi poissaollessa eikä vaadi kastelua :)

      Poista
  27. Mie rupean miettimään ja kattelemaan kaupoista joululahjoja ja ideoita jo varmaan elo-syyskuussa, ja tällä hetkellä on jo muutama lahja valmiina ja askartelutarvikkeita haalittuna kortteja ja lahjapaketteja varten. Kolme arpaa, 4. sydän on minun näköiseni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvissä ajoin liikenteessä :)
      Jospas mie ite ens jouluna jo tekisin kortitkin..TAI ees lähettäisin ne valmiit :D

      Poista
  28. Yhdellä arvalla osallistun ja 3. on mun suosikki.
    Joulukorttien valmistuksella aloitan jouluvalmisteluni ja tänä vuonna homma on käynnissä. Tulee niin suuritöisiä joulukortteja, että aloitin jo syyskuussa.
    - Susanna maalta -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten varmaan tulloo kauniita kortteja kun suuritöisiä ovat :)

      Poista
  29. Kolmella arvalla mukana ja tuo nelonen on niin ihana!
    Jouluvalmisteluihin olennaisesti kuuluu korttien teko ja sen aloitan yleensä loka-marraskuulla.. vaikka fiksu jos ois niin tekis jo paljon paljon aiemmin niin ei tarvis aina stressata.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoi miten monet puuhaa kortit itse :)
      Kyllä mieki vielä jokujoulu! Ainakin sitten kun muksu(kin) haluaa askarrella :)

      Poista
  30. Arvontalinkityksen kautta tänne tupsahdin ja löysimpäs mukavan blogin.
    Mä aloitan joululahjojen etsinnän jo alkukesän alennusmyynneistä, en tykkää jättää viimetippaan. Sit valoja, lyhtyjä ja talvisempaa rekvisiittaa kaivellaan lokakuussa, korttihommat ja askartelut pärähtää käyntiin marraskuussa ja joulun alla vielä leivotaan, siivotaan ja koristellaan. Ruuatkin koitetaan laittaa itte.
    suosikki sydän on kolmonen ja mukana olen 2 arvalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvontalinkitykset on tuonu miunkin seurattavien listalle monen monta ihanaa blogia! :)

      Poista
  31. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  32. kahdella arvalla mukana! Joulu tulee olemaan erinlainen,kun vasta olen muuttanut rakkauden perässä omakotitaloon. Jos niit pipareita ainakin yrittäis leipoa ja muitakin herkkuja kun nyt ei tarvitse kaikkea syödä yksin. ja toi sydän numero kaksi on kyllä se jota tavoittelen.

    VastaaPoista
  33. Sydämiä jahtaamaan mukaan minäkin... Numero 4:sta kahdella arvalla, tai kolmella kun kerrotte miten toimii tuo kirjautunut/liittynyt lukijajuttu.
    Mun jouluvalmistelut alkaa joulukorttien tekemisestä, tänään juuri tajusin et pitäs varmaan alkaa suunnitteleen :) Muuten en suuremmin joulua valmistele, vähän jotain jouluruokaa sitten lähempänä ja muutama pieni koriste. Valoja ja kynttilöitä sitten onkin pitkin kämppää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa oikealla on google käyttäjäraati, siinä lukkoo sinisellä liity tähän sivustoon. Siitä klikkaat ja kirjaudut lukijaksi :)
      Tervetuloa sydänjahtiin!

      Poista
  34. Kahdella arvalla mukana ja sydän numero neljä sopii meille! :)

    Jouluvalmistelut voisi aloittaa samantien joulukorttien sunnittelulla, mutta taitaa jäädä taas haaveeksi. Lahjojen ostelu taitaa olla se ensimmäinen valmistelu, joulukuun alusta asti ja toki viime tipassa pitää vielä jotain käydä etsimässä. Siivous ja jouluruokien valmistelu jää aina siihen viimeiselle joulunalusviikolle. Sopiva kiire ennen joulua viimeistelee sen rauhallisen joulun. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä hyvä pointti, että itse joulu tuntuu sitten rauhalliselta kiireiden jälkeen :)

      Poista
  35. Ihana palkinto!
    Kolmella mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kun tykkäät :)
      Mitäs Viivin jouluvalmisteluihin? :)

      Poista
  36. Jouluisa palkinto, numero 2 kiva, kahdella mukaan:)

    VastaaPoista
  37. Kahdella arvalla mukana. 4 sydäntä lähden tavoittelee.
    Itse asiassa tänään otin ekan jouluvalot esille. Joten avaus on siis tehty. :)

    VastaaPoista
  38. Nro kakkosen arvonnassa kahdella arvalla :)
    Meillä askarrellaan jo nyt joulujuttuja, kortteja, koristeita ym. ja on alotettu lelulehtien selaus ja joulusta puhuminen :D Mies on kahdesti jo leiponu torttuja ja ostanu glögiä kaupasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekii ostin tänää ekat torkkuainekset! Glögin unohdin kauppaan :)

      Poista