a

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Ilmaismainontaa vapaasta tahdosta

Hellurei kaikille! Nyt ne paketit on haettu mistä tuolla parissa edellisessä postauksessa mainitsin. Niitä on odotettu ja vihdoin pääsen kertomaan niistä teille ihanaiset siellä ruudun toisella puolen! :D
Äitylin kanssa oli puhetta, että bloggaajat ovat halpaa mainontaa yrityksille kun kertovat mitä löytyy, mistä ja mihin hintaan. Tottahan tuo on enkä ole edes asiaa sen kummemmin ajatellut enenkuin siitä äitin kanssa tuli puhetta.

 Oma kantani on, että mielelläni annan lukijoille vinkkejä (ja luen niitä muualta) varsinkin kivoista kotimaisista pienyrityksistä. Ittestä on mukavampi lukea ei-maksettua mainontaa, vaikka laitoinkin blogiini mainoksia joista ehkä saa pari killinkiä jos joku niitten kautta sattuu jotain tilaamaan. Kenelleppä ei pieni lisäraha kelpaisi? :)

Kertokaahan muuten sitten jos nuo mainokset alkaa ärsyttää. En halua tästä mitään epilepsiakohtauksen aiheuttavaa mainosblogia vaan yritän valita teille lukijoille sopivia mainoksia mahdollisimman rauhallisilla bannereilla :)

Palatakseni mainonta asiaan on itsestäni kuva lueskella toisen inspiraatio kuvapläjäyksiä, ostoshaaveita ja tehtyjä ostoksia ja niihin liittyviä tuote arvioita, joita ei ole kaunisteltu tai valmistajan puolelta viilattu iskeväksi.


Asiaan!
Onnetar on ollut miulle ihan megasuosiollinen!

Antakee armoo - blogista voitin Carpelan Cosmeticsin Essie kynsilakan, joka on paras mitä olen kynsiini sutinut. Aluksi ärsytti juokseva koostumus ja sitten totesin sen olevankin ihan kiva kun lakka tasoittuu helpommin. Kestää kynsissä todella hyvin. Ripu mainitsikin arvonnassaan näin:

"Siis nyt on niin, että jossain kohtaa sitä vauva-/taapero-/leikki-ikä/hups!-teini-ikä arkea tulee äideille se aika, jolloin itsestä huolehtiminen alkaa jälleen kiinnostaa, ja niitä puurokippoja raaputtelee makeanväriset Essie-kynnet, jotka tuovat myös sinne arkeen piristystä. Täten Carpelan Cosmetics Finland haluaa arpoa kaikkien teidän ihanien kesken näitä Essie-ihanuuksia. IIK! ja IIK! "
Hinta on huimat 16€, mutta kyllä saapi varmasti rahalle vastinetta! :)
(Pistin tuon korrun muuten huuno.nettiin)
 Siitä päästäänkin siihen, että mikäs se siellä Heirin kädenalla
pehmustaa tätä lavastettua kynsilakkakuvausta?

Osallistuin Kosmetiikkatestin arvontaan ja sieltä sai sitten valita kaksi pyyhettä haluamallaan värillä ja tekstillä firmasta nimeltään
Amalie B. Design joka tarjoaa omien sanojensa mukaan ekoluksusta arkeen.

Valitsin turkoosit mustalla tesktillä: käspyyhe ja naamapyyhe
Nyt kelpaa naamataulu pyyhkiä sitten pehmoisiin pyyhkeisiin kolmannen arvontavoiton tuotteilla ;)

 Kosmetiikka testi arpoo nyt Weledaa, menkää osallistumaan!
(Itse jätän tämän väliin, että muutkin saa jotain ;) heh heh :D )

Melkein pyörryin kun kävin katsomassa miten paljon Dust In The Windin arpavoitto FLOW kosmetiikkaan maksoi. Lopputulos huitelee 127,90€:n asti!
Wow! Ja SUURI kiitos palkinnon psonssaajalle eli Flow kosmetiikalle!

Jarna muutes arpoo nyt blogissaan ihanan lelusetin! Jos ei omille muksuille niin eikös niitä löydy aina lähipiiristä, joten arpajaisiin mukaan nyt! :)

Tähän pakettiin kuului oman ihotyyppini mukaiset tuotteet
-Mustikka kosteusvoide kasvoille
-Hamppu hoitovoide

-Savi & merilevä kasvosaippua
-Tasapainottava kasvovesi
Kokeemuksia en sen kummemmin näin parin päivän käytölllä osaa sanoa. Hamppuvoide toimii pieninä määrinä, imeytyy kivasti ja tuntuupi laadukkaalta :)
Mustikkavoide on kanssa riittoisan tuntuista ja kosteuttaa pieninäkin määrinä. Kasvovettä olen hölvänny naamaan vasta kerran eikä siitä sen kummempaa sanottavaa :) Saippuaa en ole vielä edes kerennyt kokeilemaan.
Tuosuista. Kai se on noiden martkettien kukkaisällötuoksujen (on siellä hyviäkin tuoksuja ;)) jälkeen tuntuu tälläiset suhteellisen tuoksuttomat tai "itseltään" tuoksuvat haiskahtaa vähän hassulta. Varsinkin tuo palasaippua on vähän epämiellyttävän tuoksuinenkin. Siis omaan nenään.




Hamppuvoidetta tuun ainakin varmaan jatkossa tilaamaan. Kynsinauhojen elämää helpotti heti kun laittoi reilusti, antoi imeytyä ja levitti loput sitten käsiin :)

Kannattaa googlettaa "Flow kosmetiikka kokemuksia"!
Löytyi aikas monta osumaa :)



4 kommenttia:

  1. Täytyy muista klikkailla sun mainoksen kautta, kun mää käytän paljon Elloksen isojen tyttöjen osastoa :) Sulla on kyllä ollut uskomaton arpajaistuuri. Ihanat pyyhkeet! Ja kadehdin mää tota Essie-lakkaakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, sinne siis ;) Alet menossa :D
      Itekki kävin tänään kattelee oisko siellä pöksyjä miulle ku tuntuu taas olevan kävelty lähes kaikki puhki.
      No todellakin on! Mietinkin et miun vissii pitää pitää taukoa nois arpajaisissa etten vie kaikkee ;) Hehehee :D
      Jos pidän taukoa taidan silti linkitellä noita omaksi iloksi, koska niiden kautta (muutikin) löytää niin kivoja blogeja :)

      Poista
  2. Voi miten hienot pyyhkeet sait. Onnea vielä kerran :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos vielä kerran arvonnan pitämisestä ;)

    VastaaPoista