a

maanantai 28. toukokuuta 2012

Traktoreita ja norsuja

Kummipoikasen äityli oli ostanut Poikaselle ihanan ruskean valmet pipon. Miulla oli samaa kangasta jemmassa odottamassa päätöstä mitä siitä tekisi. No. T-paita vaikka näin kesää vasten. Kaava ottobren 2001 lehdestä ja sitä pitikin sitten kaventaa rankalla kädellä kun olin vaatteen kokoon saanut. Hihoista ja kyljistä lähti 2-3cm per sivu.. ja se pääntie. Ekassa tähtipaidassa tuli Tosi avoin.. ja tästä ei meinaa pää mennä läpite. Nyt tuli taas pesusta, joten laitetaan "korjattavat" kasaan odottamaan inspiraatiota. 
Sitten tuli kuumat kelit ja lapsi tarvitsee shortsit. Samaisesta ottobren lehdestä housujen kaava, joista lyhensin lahkeita. Näitäkin sai kaventaa rankalla kädellä. Viitisen senttiä tais sivuista lähteä. Aplikointi yrityskin onnistui jo jotenkuten kun surautin norsut piristämään lahkeita.
Nämäkin nyt on vähän mitä on (lue: tosi tönkön näköiset)


Seuraavan kerran on taas viisaampi.

Iltasella sain kuminauhan pujotettua kun söin (ja ruokin Poikasta).. miten mukava huomatakkaan, että jaha. Nyt on pöskyt puolukassa ties mistä. Joten suoraan pyykkikoriin vaan! :D

Rupeenkin haaveilemaan jostain ompelu kurssista. Sais vähän oppia näihin puuhiin kun tää itse opettelu on jotenkin turhauttavaa välillä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti