a

maanantai 14. tammikuuta 2013

Silmät kierossa.


Tänään käytiin starkissa ostamassa maalit makkariin! :)
Äsken raahattiin sänky pois maalausten tieltä olkkariin ja huomenna aamulla alkaa maalaus! :) JEEEE! Muutama yö evakkossa olkkarissa siis, mutta eipä tuo haitanne kunhan pääsee maalaamaan!

Mutkutin kanssa on mennyt nyt aikaa, joten plokille ei pahemmin ole jäänyt aikaa. Tälläset saippuapussukat (testiversiot) tein pitsiverhoista.
Nämä oli "mitä kaapista löytyy", mutta ei nuo värikkään nauhat pahitteeksi ole? Tietty tulee niitä hillitympiäkin naruja sitten niihin "oikeisiin" pussukoihin :D

Nämä naputtelen nettikauppaan pieneen hintaan :)
Ne meniki jo :D

Ne jotka voittivat viimeisessä arvonnassani niin te voitte käyttää molemmat alekoodit! :) Lähettäkää tilaus sähköpostilla niin saadaan molemmat koodit käyttöön!
Oon istunu koneella enemmän kuin liikaa etsien mistä sais fiksuun hintaan kuplapusseja postituksiin, sopivia sellofaanipusseja pakkaamiseen kun totesin, että Manskuttien pakkaus menee paperilla liiankin vaikeaksi.. ja lisäksi muottijuttuja lakusaippuaan.

Nyt taidan siirtyä näköjään nukahtaneen lapseni vierelle kattomaan muumeja, ehkä itsekkin nukahtaen :D

18 kommenttia:

  1. Ei ne silmät voinut kauhean kierossa olla, kun sää teit noin nättejä pussukoita :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Voit vaan arvailla miten usein käyn nuuhkimassa sen ensimmäistä testiversiota! :D

      Poista
  3. Luulin ensin että olit tehnyt pitsiset rintsikat kun siinä oli kahdet pitsipussi vierekkäin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie oon harkinnu pitäskö kokeilla tehä sellaset, mut jospa säästän omia ja perheeni hermoja niiden kanssa ja marssin kauppaan :D

      Poista
    2. Ehkä sun kannattaa pysyä tässä saippua/askartelu-linjalla ;) Ainakin minä tekisin niin.

      Poista
    3. Näin mieki oon ajatellu :D
      mut kaipa noita ompeluskoneitaki pitää välillä vähän lämmitellä :)

      Poista
  4. oiiiikein hyvät pussukat..lakusaippua kuulostaa siltä joka myös kotiutuu meille ehottomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen kanssa on tosiaan suuria suunnitelmia :)
      Kehittelyvaihe vasta menossa, resepti kyllä oli aikas hyvä. Kunhan pääsis vaan testaamaan! :) Varmaan parikin kuukautta ennenku tämä herkku saadaan kauppaan :/

      Poista
  5. Ihanat pussukat, voi että!

    VastaaPoista
  6. JEEE! mukavaa evakkoretkeä olkkariin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa onkin! :D Ainakin lapsella ja kissalla kun on pomppulinna keskellä olkkaria.. tai siis kissan tapauksessa saa KERRANKIN nukkua yöllä sängyssä :)

      Poista
  7. Tervehdys!
    Tulin tuolta Kikin blogin kautta ihan uteliaisuuttani ja mitä näinkään! Hyvin otettuja ja kauniita valokuvia, maalausremppaa etc. Jos et pane pahaksesi niin laitan sut tuonne Luostarin seinälle niin osaavat sieltä sitten tänne. Siellä kun sattuu olemaan olemaan muutama hevosihminen (lue: nainen) ja jokunen aisoissa pideltävä nunna.

    Sitten junttiuteen, ei perversioita eikä sovinistista ajattelua vaan ihan oikeaa korpien asukin tietämättömyyttä (ja saa nauraa):
    Minä helvetin onneton luulin noita sun saippuapussejasi ensin rintsikoiksi, ihmettelin että onpas hemmetin lyhyet olkaimet kunnes tekstisi selvitti asian. Tässä näet kun on asunut koko ikänsä täällä jopa maanmittaushallituksenkin hylkäämässä kolkassa, ei voi kuin ihmetellä nykymaailman menoa...;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!
      Tervetuloa lukijaksi! :)
      En tosiaan pahastu jos pääsen jonkun "top listoille" -kiitos vain :)
      Hei sie et Peppone ollut ainut joka siellä näki rintarepun :D Kirppukin tuolla yllä sanoi huomanneensa ja tottatosiaan nopealla vilkaisulla ne vähän siltä näyttävätkii :)

      Poista