(myöhemmin huomasin, että kiertää myös facebooksissa)
Paprikaa (öljytylle) pannulle. Paistaa molemminpuolin ja sitten kananmuna keskelle :) Kyytipojaksi laitoin lautaselle avokadoa ja kurkkua.
Ekat harvennuspunajuuret vihdoin keitetty ja ihanalta maistuivat!
Mustikkaa kertyy ja kertyy. 30 litraa pakkasessa ja syötyhän niitä on myös vaikka millä mitalla! Puolukat alkaa punertaa! Niitä pitää saada vähintään yhtä paljon kuin mustikkaa. Onneksi säilyvät omassa mehussaan kellarissa niin ei tarvia pakastimia täyttää ääriään myöten :)
Puolukkamaitoa odotellen. Edellisestä kulhollisesta on liian pitkä aika!
Tuota paprikajuttua pitääkin kokeilla!
VastaaPoistaKannattaa :)
PoistaMie en kyl ainakaa saanu valkuaisii kestämään aisoissa paprikan sisällä, mut äkkiäkös ne pois napsii :)
Menisköhän nää muuten lapsille "paprika ufoina" paremmin alas :D